Reviews

    positive review  Hallo Harita, Ten eerste mijn complimenten wat het jij een goed boek geschreven. Had het al maanden in huis maar wilde eerste nog wat andere boeken gelezen hebben.. ben na de kerstdagen begonnen in jou boek en in 2 dagen uitgelezen... goed verhaal en wat ik nog belangrijker vind het pakte me en raakte me.. ik hoop dat je door gaat met schrijven.. ik wacht met smart op een volgend boek....

    Jolanda Van Westerneng-van Ginkel Avatar Jolanda Van Westerneng-van Ginkel
    01-01-2020

    positive review  Sixteen Diamonds , één 1dag niet enkel uitgelezen maar verslonden , had voordien de trilogie van 50 tinten reeds gelezen, maar eerlijk, jouw boek is een diamant op zich, wat een fantastische schrijfster ben je , hartelijk dank en hij heeft zeker een topplaats gekregen in mijn boekenkast. En heel erg benieuwd naar nieuwe avonturen bij je volgende boek, ik ben alvast een topfan van je geworden! Lieve groetjes vanuit België en nog heel veel succes wens ik je toe! Liefs xxx topaanrader !!!!

    Gracienne Paindaveine Avatar Gracienne Paindaveine
    23-11-2019

    positive review  Eenmaal begonnen kon ik het boek niet meer wegleggen. Het heeft vanalles, in 3 dagen uitgelezen . Echt een aanrader!!!

    Cynthia Derksen Frieling Avatar Cynthia Derksen Frieling
    04-11-2019

    positive review  een geweldig boek, moeilijk weg te leggen als je erin begonnen bent

    Ada Verhaar Avatar Ada Verhaar
    31-10-2019

    positive review  Net begonnen en ik kan niet meer stoppen , echt een mooi verhaal

    Sandra Breemer Avatar Sandra Breemer
    17-10-2019

    positive review  Super leuk boek om te lezen! Kan iedereen aanraden! Komt er nog een deel van??

    Susanne Nulkes Avatar Susanne Nulkes
    04-09-2019

    positive review  Ohhh my God, had de 50tinten ook allemaal gelezen, maar die kon ik wel weg leggen, dit boek 16 diamants, ieder vrij moment zat ik in het verhaal... 2dgn en hij was uit. Maar zelfs nu nog blijft het verhaal hangen. Een eind wat je niet verwacht, en er zit vanalles is , gewoon een geweldig boek. Ik wacht met smart op een volgend verhaal van je Harita !!

    Janneke Gulen Avatar Janneke Gulen
    06-08-2019

    positive review  2 dagen en het boek was uit...kon t niet weg leggen

    Bianca van Gestel Avatar Bianca van Gestel
    06-08-2019

    positive review  Spannend boek van begin tot einde

    Patricia Lemberechts Avatar Patricia Lemberechts
    06-08-2019

    positive review  Een super boek om te lezen heb het boek meegenomen op vakantie. Helaas was het boek veel te snel uit kon het maar moeilijk wegleggen

    Sandra Bosch Avatar Sandra Bosch
    05-08-2019

    positive review  Wat een waanzinnig goed boek was dit zeg! Ik had het zo uit helaas. Ik vind het super goed geschreven, ik zat er echt helemaal in en heb zelfs een paar keer een traantje weg gepinkt!

    Angelique van der Harst Avatar Angelique van der Harst
    03-08-2019

    positive review  Dacht dat ik al een heleboel gewend was met lezen, maar dit boek maakte me stil, lyrisch, hysterisch....gewoon van alles tegelijk.... en wat een verrassend einde, ik kon gewoon niet stoppen met lezen. Wacht met smart op een nieuw boek

    Ursula van Hardeveld Avatar Ursula van Hardeveld
    02-08-2019

    positive review  Genoten tijdens mijn vakantie van dit boek. Zo goed dat ik wilde blijven lezen! Hopelijk volgen er meer.

    Debbie Zomer Avatar Debbie Zomer
    01-08-2019

    positive review  Heerlijk boek lekker leesbaar.. Maar pas op je kan niet meer stoppen....

    Diana Diana Avatar Diana Diana
    29-07-2019

    positive review  Sixteen Diamonds, heerlijk vlot geschreven leest dan ook erg lekker weg. Je kan het bijna niet wegleggen.. een echte aanrader, absoluut geen spijt van. Wel jammer dat ie niet gesigneerd is, dat had ik geweldig gevonden. Omdat de schrijfster het boek zelf uitbrengt zonder tussen komst van uitgever. Mijn complimenten aan Harita. En dat er nog meer boeken mogen volgen...

    Moniek Barbiers Avatar Moniek Barbiers
    17-07-2019

    positive review  Super mooi boek, een meeslepend verhaal en fantastisch geschreven. Kijk al uit naar het volgende boek.

    Anita Vermeulen Van Baren Avatar Anita Vermeulen Van Baren
    14-07-2019

    positive review  wat een super boek.je will maar lesdn blijven.echt pakkend verhaal. op vakantie gelesen.wou niet meer stoppen

    Daniela Druschke Avatar Daniela Druschke
    05-07-2019

    positive review  Een heel spannend en leuk verhaal! Leest makkelijk door en was daarom ook zo uit. Veel beter als 50 tinten grijs echt een aanrader!

    Lisanne Buijnsters Avatar Lisanne Buijnsters
    02-07-2019

    positive review  Super leuk en intrigerend boek om te lezen! Zeker een aanrader! ?

    Stefanie Potums Avatar Stefanie Potums
    27-06-2019

    positive review  Echt een top boek!!! Zeker een aanrader!!! Ik kan eigenlijk niet wachten op een vervolg!!!! Ik zou iedereen aanraden dit boek te lezen!!???

    Berdina Angelina van Bleek-Vermaat Avatar Berdina Angelina van Bleek-Vermaat
    26-06-2019

    positive review  Wauw wat een goed mooi boek... ??in 2 dagen uitgelezen hoop dat het 2e boek er snel aankomt

    Jolanda Heesbeen Avatar Jolanda Heesbeen
    20-06-2019

    positive review  Wat een prachtig boek! Het leest heerlijk weg en zit een erg sterk, spannend en romantisch verhaal in. Heb het met veel plezier gelezen en hoop dat u snel weer een boek uitbrengt!!

    Gaby van Schijndel Avatar Gaby van Schijndel
    19-06-2019

    positive review  Echt een goed verhaal. Heb er van genoten. Kon niet meer stoppen met lezen. Kan niet wachten op het volgende boek.

    Naomi Van Santen Avatar Naomi Van Santen
    17-06-2019

    positive review  geweldig boek, dacht even veel bladzijde maar je leest het boek in 1 adem uit, wacht in spanning op het volgende boek, en respect voor de schrijfster die met dit boek goede doelen steunt

    Miranda Porter Avatar Miranda Porter
    14-06-2019

    positive review  Het verhaal pakte me vanaf het begin. Kon gewoon niet stoppen met lezen. Wat een verhaal zeg, kijk uit naar je volgende boek. Mijn complimenten

    Monica Boerhoop Avatar Monica Boerhoop
    09-06-2019

    positive review  Wat een geweldig verhaal! Ik heb het boek in 1 keer uitgelezen! Las heerlijk weg! Ik kijk uit naar je tweede boek

    Suus Kuijzer Avatar Suus Kuijzer
    31-05-2019

    positive review  super geweldig boek!!! in 1 adem uitgelezen kon hem niet weg leggen!!!!❤❤

    Debby van Beurden Avatar Debby van Beurden
    30-05-2019

    positive review  Het is een geweldig boek! Hij leest lekker door? en was dus snel uit. Zeker aan te raden!

    Sanne Van Haren Avatar Sanne Van Haren
    28-05-2019

    positive review  Harita Willebrands, ik heb je boek in een ruk uitgelezen, met dit boek heb je me laten huilen van verdriet en laten huilen van woede, je hebt mijn bloed laten koken en mijn hart laten pompen.. ik wist niet dat je in een boek zoveel emotie bij mij weet los te peuteren.. Bedankt en ik kijk graag uit naar je volgende boek... Groetjes Gaby van Wilpe

    Gaby van Wilpe Avatar Gaby van Wilpe
    23-05-2019

    positive review  geweldig boek! gekocht voor de vakantie, had hem in 2 dagen uit, niet langdradig, goed verhaal, ik hoop dat het een vervolg krijgt.

    Karin Kramp-Schaay Avatar Karin Kramp-Schaay
    18-05-2019

    positive review  Wat een geweldig boek kon hem zeker niet weg leggen je wel weten hoe het verder gaat hoop snel op een volgende deel

    Germa Goutziers Avatar Germa Goutziers
    16-05-2019

    positive review  Prachtig boek ! Net gelezen ! Sylvie vond hem ook zalig en was super blij met haar gepersonaliseerde tekst! Beter dan 50 shades vind ik hem!

    Gaëlle Deprez Avatar Gaëlle Deprez
    15-05-2019

    positive review  Geweldig boek!! Echt een aanrader.

    Anica Gommeren Avatar Anica Gommeren
    14-05-2019

    positive review  Een spannend boek met onverwachte wendingen. Heb hem in 3 dagen uitgelezen!

    Mylou Koole Avatar Mylou Koole
    01-05-2019

    positive review  Een super goed boek en het leest lekker weg.

    Joke van Vliet Avatar Joke van Vliet
    28-04-2019

    positive review  Super leuk boek leest lekker weg. Jammer dat het snel uit gelezen was.

    Elsje Ebbelinghaus Avatar Elsje Ebbelinghaus
    12-04-2019

    positive review  super mooi boek ..echt een aanrader.. en ik ben geen echte lezer maar dit lees erg lekker weg

    Wendy Neutelings Avatar Wendy Neutelings
    07-04-2019

    positive review  Ik vindt het een spannend boek, wat je niet zomaar kunt weg leggen. Het is goed geschreven en ik vond het geweldig om te lezen. Het ontroerende me op bepaalde stukjes in het boek. Ik ga het zeker nog heel vaak lezen.

    Linda Kars Avatar Linda Kars
    03-04-2019

    positive review  gewoon een kei lekker boek om te lezen en desondanks dat ik geen echte lezer ben fijn om te lezen je kunt als je begint bijna niet stoppen met lezen

    Marieke Hermes Avatar Marieke Hermes
    02-04-2019

    positive review  super spannend en de liefde overwint

    Claudia Mavroudis Avatar Claudia Mavroudis
    29-03-2019

    positive review  Heb het boek gelezen echt geweldig! Hoop dat er een deel 2 komt

    Marjolein Willemsen Avatar Marjolein Willemsen
    27-03-2019

    positive review  een geweldig verhaal. Verhaal neemt andere wending dan verwacht....maar heftig spannend en erotisch tegelijk. kijk echt enorm uit naar deel 2, en misschien als ebook!!!

    Bianca de Bruin Avatar Bianca de Bruin
    26-03-2019

    positive review  Een geweldig boek, in een dag uitgelezen..

    Harma Bakker Schreurs Avatar Harma Bakker Schreurs
    26-03-2019

    positive review  Echte aanrader !!!! Net het boek uitgelezen op1.5 dag. Ik ben nog aan bekomen van het verhaal. Harita, proficiat en ik kijk uit naar je volgende boek.

    Marita Mjke Avatar Marita Mjke
    19-03-2019

    positive review  in 2 dagen uit gelezen, kon niet stoppen.

    Patty Breepoel Avatar Patty Breepoel
    17-03-2019

    positive review  Beste boek ooit gelezen, een echte aanrader

    Anouck Vanmechelen Avatar Anouck Vanmechelen
    14-03-2019

    positive review  Hallo Harita, via een vriendin kreeg ik jou boek sixteen diamonds in handen. Aarzelend beginnen lezen .... en in een ruk uitgelezen. Ik wil je graag feliciteren want jou boek is zoveel beter dan de 50 shades reeks.... spannend,, opwindend en vaak emotioneel!! Met meer dan een vriendelijke groet. Rudy

    Rudy Debusschere Avatar Rudy Debusschere
    13-03-2019

    positive review  Het is een heel mooi en meeslepend verhaal heb er zo van genoten van begin tot het eind Dit boek is een echte aanrader ❤️

    Yvonne van Leeuwen Avatar Yvonne van Leeuwen
    12-03-2019

    positive review  Moeilijk weg te leggen boek, je gaat zo mee in het verhaal, het bevat de juiste proportie. Boek met erotische tint waarbij ik en wel wat traantjes heb weggepinkt. Mooi verhaal!

    Wilma Nederveld Avatar Wilma Nederveld
    08-03-2019

    positive review  Gisteren bezorgd en nu net uitgelezen. Anderhalve dag. Zo'n mooi boek dat je het bijna niet weg kunt leggen.

    Petra Vermeer Avatar Petra Vermeer
    07-03-2019

    positive review  Wat leest dit boek heerlijk weg. Ik heb zelf dyslexie, maar dit boek is zo heerlijk geschreven. Dat ik geen moeite hoeft te doen om het te lezen. zelfs ik ga er snel doorheen. Dat heb ik vaak met andere boeken niet. En het is een erg leuke boek. Dit is zeker 5 sterren waard ??

    Yolanda Scholten Avatar Yolanda Scholten
    07-03-2019

    positive review  Super mooi! Er is maar 1 woord nodig: GEWELDIG!!!

    Inne Van Roy Avatar Inne Van Roy
    05-03-2019

    positive review  Wauw wat een boek , in anderhalve dag uitgelezen... hopelijk komen er meer

    Priscilla Cillytje De Bruijn Avatar Priscilla Cillytje De Bruijn
    02-03-2019

    positive review  Ja voor de volle 100 procent! Echt een waanzinnig leuk boek. Mooi geschreven een lach en een traan....

    Irovana van der Burg Avatar Irovana van der Burg
    22-02-2019

    positive review  Geweldig boek. Binnen twee dagen uitgelezen.

    Fokelina Versluis Avatar Fokelina Versluis
    21-02-2019

    positive review  jeetje wat een geweldig boek !en ik hoop zo dat je weer aan je keukentafel zit de schrijven♡ ik ga er verder niets over zeggen,maar neem nou gewoon van mij aan dat je het MOET lezen ********* 9 sterren krijg jij van mij x

    Catharina Blommers Avatar Catharina Blommers
    20-02-2019

    positive review  Geweldig boek, lekker weglezen. Binnen twee dagen uit!

    Esther Boute de Weerd Avatar Esther Boute de Weerd
    12-02-2019

    positive review  Prachtig boek! Ik kon het boek bijna niet weg leggen en heb het binnen een paar dagen uitgelezen. Echt een aanrader!

    Sandra Bloksma Avatar Sandra Bloksma
    11-02-2019

    positive review  Prachtig boek! Leest makkelijk weg en ook moeilijk weg te leggen. Alsof ik er zelf middenin zat. Jammer dat het verhaal al klaar is. Hoop meer van jouw hand te mogen en kunnen lezen. En wat goed te lezen dat je een gedeelte van de inkomsten gebruikt voor goede doelen.

    Suzanne Hofstra Avatar Suzanne Hofstra
    07-02-2019

    positive review  Wat een boek! Dit is een verhaal vol emoties, erotiek, liefde en verdriet. Het laat je binnen in het leven van de succesvolle Vivian. Ze heeft alles wat een vrouw kan wensen, een prachtig huis, vrienden en de job van haar dromen. Maar één ding ontbreekt om haar leven compleet te maken, de ware liefde blijkt onbereikbaar. Harita zorgt er voor dat je onmiddellijk sympathie hebt voor al haar personages maar ook vooral voor Edward en George. Zelfs Ethan kon ik op een zeker moment waarderen.. maar niets is wat het lijkt. Het is een vrij dik boek, maar niets heeft mij weerhouden om het in twee avonden uit te lezen. Bedankt voor dit mooie en veelbelovende debuut, hopelijk krijgen we nog heel wat meer van jou te lezen Harita!

    Katja Put Avatar Katja Put
    07-02-2019

    positive review  Super mooi boek .. mooie verhaal lijn . Een echte aanrader . Kan niet wachten dat er een vervolg /nieuw boek uitkomt van deze schrijfster .

    Janneke Krijthe Avatar Janneke Krijthe
    07-02-2019

    positive review  Wauw wat een boek gekocht via marktplaats omdat ik normaal alleen ebook lees. En zei tegen mijn man als ik het boek uit heb dan verkoop ik die weer. Maar nee echt niet deze blijft deze kan ik nog wel 10 x lezen. Wat een verhaal van begin tot het eind heb het gewoon binnen 24 uur uit gelezen. Ik kon het niet weg leggen maar nu heel nieuwsgierig hoe het afloopt met Vivian en Ferris hopelijk komt er snel een vervolg en maar van mij nog een veel dikkere boek worden. Sinds de 50 tinten boeken lees ik heel veel erotische verhalen maar deze staat boven aan mijn lijstje. Bedankt voor dit geweldige verhaal Rineke

    Rineke Heister Van't Hul Avatar Rineke Heister Van't Hul
    07-02-2019

    positive review  Jemig, even stil toen ik het boek uit had. Het verhaal moest eerst bezinken. Hoeveel emoties kan je als lezer ervaren tijdens het lezen van een boek? Nog nooit heb ik zoveel emoties ervaren. Van een glimlach op mijn gezicht, naar tranen in mijn ogen. Van liefde naar boosheid, je maakt het allemaal mee. De schrijfstijl leest makkelijk weg, het verhaal boeit van begin tot het eind. Een echte aanrader die ik zeker nog meerdere keren zal lezen.

    Wendy Lambrechts-Kemmeren Avatar Wendy Lambrechts-Kemmeren
    06-02-2019

    positive review  een fantastisch goed boek!!!! je blijft lezen heerlijk. Ik hoop dat er snel weer een boek komt.????

    Johanna Bolhuis Avatar Johanna Bolhuis
    05-02-2019

    positive review  Wauw wat een boek, in 2 dagen uitgelezen, heerlijk ik kon niet stoppen, een beetje verslavend. Verhaallijn is meeslepend, verrassend en prikkelend. Komt er een nieuw boek ??? Kan niet wachten. Chapeau Harita ?

    Tessa Grool-van Ginkel Avatar Tessa Grool-van Ginkel
    04-02-2019

    positive review  Ik had hem binnen 2 dagen binnen en in 1 dag uitgelezen, omdat ik hem niet kon wegleggen. Kortom een goed boek!!!

    Patricia Vis-van Lier Avatar Patricia Vis-van Lier
    03-02-2019

    positive review  Wat een heerlijk boek om te lezen baal er zo van dat hij uit is. Echt een aanrader

    Natalie Van den Heuvel Avatar Natalie Van den Heuvel
    02-02-2019

    positive review  fantastisch boek, leest lekker weg. ?

    Marieke Room Avatar Marieke Room
    02-02-2019

    positive review  het is zo n mooi verhaal als je er eenmaal aan begint kan je niet meer stoppen goed boek wachten of er een tweede deel van komt

    Carina van Tuijl Avatar Carina van Tuijl
    31-01-2019

    positive review  Echt een geweldig boek, ik heb hem in 1x uitgelezen

    Karin Gelhever Avatar Karin Gelhever
    30-01-2019

    positive review  Van alle erotisch getinte romans die ik ooit heb gelezen, dat zijn er nogal wat, vond ik dit boek toch wel de beste. Wat een fantastisch verhaal zit hier achter! Tot in tranen geroerd uitgelezen! Zeker een aanbeveling.

    Melissa Bakker Avatar Melissa Bakker
    25-01-2019

    positive review  Supermooi boek. Ik heb er echt van genoten. Hij was op 4 dagen uit en ik lees zelden een boek. Heel verslavend. ik heb hem gelezen vol spanning, een lach, een traan... Prachtig. Proficiat!

    Gerda Vandervost Avatar Gerda Vandervost
    19-01-2019

    positive review  Super meeslepend boek! De verhaallijn en emoties erin waren fantastisch.

    Daisy Weltens Avatar Daisy Weltens
    17-01-2019

    positive review  heerlijk boek,eigenlijk 1 groot hoogtepunt,wat een spannend goed geschreven verhaal,het pakt je vanaf de eerste bladzijde en dan tot mijn spijt de laatste bladzijde..

    Harriette de Wilde Avatar Harriette de Wilde
    16-01-2019

    positive review  Prachtig boek! In 3 dagen uitgelezen. Leuk meeslepend verhaal. Ik kijk uit naar uw volgende boek @harita ! Liefs

    Barbara Defever Avatar Barbara Defever
    13-01-2019

    positive review  super mooi boek. kon hem amper weg leggen. sterke verhaal lijn. Heb een traantje gelaten

    Anita Bakker-den Herder Avatar Anita Bakker-den Herder
    10-01-2019

    positive review  Een echte aanrader ? je wilt het in één keer uitlezen....

    Carla Plingers Avatar Carla Plingers
    08-01-2019

    positive review  Zo goed boek lees je in een keer uit Goed geschreven ?jammer dat het uit is Wacht op tweede boek

    Joyce Willemsen Avatar Joyce Willemsen
    06-01-2019

    positive review  Het boek in 1 dag uitgelezen. Prachtige verhaallijnen mooi verwerkt. Zeker een aanrader en ik kijkt uit naar de volgende.

    Channa Dubois Avatar Channa Dubois
    05-01-2019

    positive review  Het is een geweldig boek! Een 1 dag gelezen. Zeker een aanrader.

    Wil van Deursen Avatar Wil van Deursen
    02-01-2019

    positive review  romantisch, spannend, liefst wil je het in 1 keer uitlezen..

    Christina de Haas Avatar Christina de Haas
    02-01-2019

    positive review  het pakt je al op de eerste bladzijde en ik vond het vervelend dat ik hem uit had...ik wil meer van deze boeken lezen...goed verhaal..beter dan 50 tinten grijs zeker 5 sterren waard

    Cindy Ris Duinmayer Avatar Cindy Ris Duinmayer
    31-12-2018

    positive review  Ben vandaag begonnen maar kan het niet weg leggen. Tijdstip 00:30 zal toch eens naar bed moeten.

    Yvette Van T Wel Avatar Yvette Van T Wel
    29-12-2018

    positive review  Ik ben bijna op de helft...Tot nu toe vind ik het een goed verhaal en het leest makkelijk weg...

    Diane De Haan Avatar Diane De Haan
    28-12-2018

    positive review  Heel mooi verhaal ! Eens je begint te lezen is het moeilijk te stoppen !!

    Angelina Staf Dubois-Gelton Avatar Angelina Staf Dubois-Gelton
    26-12-2018

    negative review  Slecht geschreven , kinderlijke zinsopbouw in een volwassen boek. Grammatica en spelling zijn belabberd, prima voor boodschappenlijstjes en andere schriftelijke communicatie maar in een boek? Echt heel bijzonder

    Annet Alting Avatar Annet Alting
    16-12-2018

    positive review  Super mooi boek met een goed verhaal en ik kon het niet weg leggen binnen 2 dagen uit. ik hoop deel 2 en weer zo spannend

    Marianne Turk Avatar Marianne Turk
    10-12-2018

    positive review  wat een mooi boek! Kon hem niet wegleggen?

    Serena Slijfer - van Meerendonk Avatar Serena Slijfer - van Meerendonk
    08-12-2018

    positive review  vol spanning moet je lezen

    Linda Timmermans Avatar Linda Timmermans
    28-11-2018

    positive review  Levering naar Belgïe super vlot verlopen. Pratchtig boek, heeft eventjes geduurd voor ik er aan kon beginnen, maar eens gestart kon ik het niet opzij leggen. Echt een topper!

    Salsa Mientje Avatar Salsa Mientje
    27-11-2018

    positive review  WOW, heb het boek op 2 dagen tijd uitgelezen...Vanaf de eerste bladzijde werd ik in het verhaal meegezogen en zag het als een film in mijn hoofd afspelen en voelde echt mee in de emoties, het is een prachtig verhaal en heb spijt dat ik het boek al uit heb. Hoop dat er vlug een 2de boek van jou volgt!!

    Anja Santens Avatar Anja Santens
    25-11-2018

    positive review  Hoi Harita, Dank je wel voor het schrijven van dit intense boek. Ik werd hiermee verrast door mijn man. Ik héb de boeken van 50 tinten ook gelezen... maar ik moet eerlijk zeggen dat ik jouw boek een boek op zich vind. Ja er zitten heftige sex scènes in... maar de lijn van het verhaal... wauw... op ten duur liepen de tranen over mijn wangen, zo werd ik meegezogen met de verhaallijn van Vivian! In een paar dagen tijd heb ik het boek uitgelezen... ik heb het net uit en zit vol emoties die het boek heeft losgemaakt. Nogmaals dank je wel. Ik ben benieuwd naar je volgende verhaal. Geniet van het schrijven. Renate

    Renate Outermans-Tanis Avatar Renate Outermans-Tanis
    22-11-2018

    positive review  prachtig boek,je blijft lezen!

    Veronique Jongmans Avatar Veronique Jongmans
    13-11-2018

    positive review  Heel spannend en ontroerend boek en zo leuk dat er goede doelen worden gesteund. ?? zeker vijf sterren waard.

    Arlette Renders Avatar Arlette Renders
    11-11-2018

    positive review  Super spannend en aangrijpend boek, zeker aan te bevelen en in een paar dagen uitgelezen. Top gedaan ?

    Marry Van de Geest Avatar Marry Van de Geest
    07-11-2018

    negative review  in het begin en einde vond ik het boek echt geweldig. maar het middelste gedeelte is niet mijn ding om te lezen. hou van dominantie maar dit ging echt te ver. daarbij je bent bijna 200 blz verder voor er is gebeurt. leest wel makkelijk weg maar helaas niet mijn ding. sorry

    Brenda Driezes Avatar Brenda Driezes
    04-11-2018

    4 star review  Wat een geweldig boek het is zeker een aanrader ik heb het in 1 dag uitgelezen als je eraan begint kan je het niet weg leggen ik wacht op het volgende deel

    Manuela de Vos Avatar Manuela de Vos
    04-11-2018

    positive review  Niet geslapen omdat ik niet kon stoppen met lezen # nadeel is dat ik nu baal dat ik het boek al uit heb 🙂

    Danielle Benjamins-Bijmholt Avatar Danielle Benjamins-Bijmholt
    04-11-2018

    positive review  Sixteen diamonds is echt een super mooi boek die je niet zomaar aan de kant legt! Het is een meeslepend, spannend verhaal en veel beter dan 50 tinten grijs!?❤

    Linda van Lindt Avatar Linda van Lindt
    02-11-2018

    positive review  heel mooi boek, leest vlot weg

    Arlinda Vanthomme Avatar Arlinda Vanthomme
    31-10-2018

    positive review  super mooi boek had het in 1 dag uit . kon hem gewoon niet wegleggen. mooier dan 50 tinten.

    Vivian Verheijen Avatar Vivian Verheijen
    28-10-2018

    positive review  Na 2 dagen al boek ontvangen(Belgie) en op 2 dagen al uitgelezen☺️ Ik vond het een heel mooi verhaal, een moeilijk weg te leggen boek? Proficiat aan de schrijfster, hopelijk volgt er meer. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

    Nathalie Haeke Avatar Nathalie Haeke
    28-10-2018

    positive review  Boek in bezit sinds deze week en al over de helft. Leest heerlijk weg, moeilijk om te stoppen.

    Ellen Zonneveld Avatar Ellen Zonneveld
    26-10-2018

    5 star review  Wauw wat een mooi verhaal er zit alles in spanning humor erotiek. Heb hem in ander halve dag uit gelezen zelf een traan gelaten wat mooi geschreven �

    Siska Van Den Burg Berendrecht Avatar Siska Van Den Burg Berendrecht
    25-10-2018

    5 star review  Het is zo geweldig. Ik dacht dat 50 tinten goed was maar dit overtreft alles. Ik zou het iedereen aanraden. Je vergeet eventjes alles om je heen..LEZEN LEZEN LEZEN!!

    Nikki de Bijl Avatar Nikki de Bijl
    24-10-2018

    positive review  Je word meegezogen in het leven van Vivian. Haar onbeantwoorde liefde, de heftige relatie met Ethan en wat Ethan haar heeft aangedaan, het verlies van een dierbare.Ik hoop dat er een 2de boek komt waarin Ethan zijn straf uiteindelijk nog krijgt. In anderhalve dag heb ik het boek uitgelezen. Wegleggen is geen optie. Vijftig tinten is nog saai vergeleken met dit boek. Harita, je bent een topschrijfster!

    Bianca Mutsaers Avatar Bianca Mutsaers
    21-10-2018

    positive review  boek besteld. Heel mooi boek. 2 dagen uitgelezen. hoop op deel 2.

    Alexandra Guus Avatar Alexandra Guus
    18-10-2018

    5 star review  Het boek in 1 dag uitgelezen, wat een schitterend geschreven verhaal. Ik ben er even stil van.

    Ingrid Kraaijeveld Avatar Ingrid Kraaijeveld
    05-10-2018

    positive review  Me tante raade het me aan toen zij hem uitgelezen had een keer begonnen kon ik niet meer stoppen met lezen wat een super goed boek!! heel Spanned hoop op een vervolg van sixteendimonds ?

    Hendrika Scholten In T Hof Avatar Hendrika Scholten In T Hof
    05-10-2018

    positive review  een spannend liefdesverhaal met een ruw randje. eindelijk denkt ze dat ze haar man hebt gevonden. maar uiteindelijk is hij een monster die haar leven op haar kop gooit en brengt. in die periode ontdekt ze de liefde van haar moeder terug en hun band word sterker en hechter dan die ooit was geweest. haar droomman die ze altijd voor ogen had. ontdooid maar ook hij heeft een verleden. maar toch vinden ze elkaar en blijkt dat ze iets samen delen wat ze nooit verwacht had en waarom hij altijd zo was en wie hij was. en ze leven nog lang en gelukkig. hopelijk als de kans groot is met een liefdesbaby . een echte aanrader. geeft mijn boek aan iedereen en iedereen die hem leest zijn enthousiast. kan niet wachten op haar volgende boek. gr

    Viola Strijk Avatar Viola Strijk
    29-09-2018

    positive review  super mooi boek! hopelijk komt er snel een 2e boek ?

    Nathalie Van de Brink Avatar Nathalie Van de Brink
    23-09-2018

    5 star review  Super mooi boek spannend mooi einde�

    Sunita Anandbahadoer Avatar Sunita Anandbahadoer
    13-09-2018

    positive review  wow... nog geen 2 dagen en zag" the end" staan, 514 bladzijdes waren voorbij, je kan gewoon niet stoppen . rest mij alleen nog de vraag, wanneer komt het volgende boek uit?! Bedankt voor het signeren Harita, afz Petra

    Petra Hoek - Innemee Avatar Petra Hoek - Innemee
    13-09-2018

    positive review  5 sterren waard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sixteen Diamonds is Een geweldig boek.? Er is alles in verwerkt Avontuurlijk spannend angstaanjagend Liefde en ook verdriet.echt een meeslepend boek. Ik heb echt genoten van het boek Een echte aanrader. ❤️ Kan niet wachten op deel 2?

    Diana Winter-speudel Avatar Diana Winter-speudel
    13-09-2018

    positive review  Spannend. Prikkelend. Mooie verhaallijn

    Ellen van den Brink Avatar Ellen van den Brink
    13-09-2018

    5 star review  Ik heb het boek op n lady's night gekocht bij Pathé. Ik las t in één ruk uit. Het verhaal pakt je meteen. Ik wacht met smart op een volgend exemplaar! Echt n aanrader!

    Geertje Schilders Avatar Geertje Schilders
    13-09-2018

    positive review  Een heerlijk boek om te lezen. Je blijft lezen daar je wel benieuwd bent hoe het verhaal verder gaat. Het blijft boeiend van begin tot eind.

    Jolanda Klein Bruinink Avatar Jolanda Klein Bruinink
    13-09-2018

    positive review  Een open-minded spannend boek die vlot wegleest. De verhaallijn houdt je in zijn greep en krijgt een mooie wending op het laatst. Ik vond het jammer dat het boek uit was en kijk uit naar een. nieuw geschreven verhaallijn die ik zeker zal kopen.

    Michelle Jansen-Willebrands Avatar Michelle Jansen-Willebrands
    13-09-2018

    positive review  Het boek vandaag binnen gekregen en uitgelezen... geweldig gedaan zo zonder uitgever! Ik hoop voor je dat er veel boeken verkocht gaan worden!

    Claudia Engelen Avatar Claudia Engelen
    12-09-2018

    positive review  Kon niet stoppen met lezen!

    Iris van Oorschot Avatar Iris van Oorschot
    17-08-2018

    positive review  Geweldig boek. Binnen 4 dagen uitgelezen. Spannend en Aangrijpend.

    Emmely Den Hartog Avatar Emmely Den Hartog
    16-08-2018

    5 star review  Super mooi verhaal. Ik lees niet vaak maar deze had ik binnen twee dagen uit!

    Patrick Kim Jayden Ashley Sloof Avatar Patrick Kim Jayden Ashley Sloof
    17-07-2018

    3 star review  Ik vond het een mooi verhaal, ben ook zeker benieuwd naar je volgende boek. Soms vond ik de schrijfstijl wat vervelend omdat er door een toeschouwer gesproken wordt als het ware ipv. uit de ik vorm. Maar dat is persoonlijk. Wel vind ik het jammer dat er echt spoilers op je pagina staan. Succes met verder schrijven!

    Yorrinda Regtien Avatar Yorrinda Regtien
    04-07-2018

    5 star review  Geweldig boek spannend en mooi geschreven ben benieuwd naar je volgende boek ik hoop zeker dat je door gaat met schrijven

    Patricia Vermeulen Avatar Patricia Vermeulen
    23-06-2018

    5 star review  Gister avond het boek uitgelezen! Voor mijn doen best snel, in 2 dagen tijd! Ik kon het iedere keer niet weg leggen. Ik heb genoten van de spanning in het verhaal. Ik kan het iedereen aanraden, mooi geschreven Harita!

    Sandhya Nunda Avatar Sandhya Nunda
    04-06-2018

    5 star review  Wat een heerlijk boek , kon het niet weg leggen. Het was boeiend van begin tot het eind.Dus in 2 dagen uitgelezen. Top petje af hoor. En op naar een volgend boek.

    Wilma Van Os Avatar Wilma Van Os
    08-05-2018

    5 star review  Ik vondt het een geweldig boek ken niet wachten op deel 2 heb de boek al 3 keer gelezen en blijf mooi en goed geschreven

    Sandra Mager Avatar Sandra Mager
    01-05-2018

    5 star review  Een geweldig boek Gekocht bij ladys night binnen 2 dagen uit. Echt een aanrader!! Wacht op een vervolg�

    Olga Franken Avatar Olga Franken
    15-04-2018

    5 star review  Wauwwwww in 1 woord... FANTASTISCH ! Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Vanaf de 1e bladzijde werd ik meegenomen in het verhaal. Dit boek heb ik met een lach en traan gelezen. Kan niet wachten op een volgend boek van deze geweldigste schrijfster!

    Chantal Wolken Avatar Chantal Wolken
    12-04-2018

    5 star review  Wauw echt heel leuk Harita ik heb er zo van genoten kan niet wachten op je volgende boek!!!

    Suprya Algoe Avatar Suprya Algoe
    06-04-2018

    5 star review  Heel mooi spannend en goed geschreven. Steeds liep t verhaal weer net even anders als ik dacht dat het zou gaan. Ik wacht in spanning af tot je volgende boek. �������

    Wanda Pittens-Oerlemans Avatar Wanda Pittens-Oerlemans
    05-04-2018

    5 star review  Wat een geweldig boek. Ik ben niet zo van het lezen en dit was mijn eerste boek wat ik echt gelezen heb. Het verhaal is zo spannend ik werd er letterlijk ingezogen. Kon hem niet weg leggen en heb hem binnen 2 dagen volledig uitgelezen... Mijn complimenten aan jou Harita je hebt er een prachtig verhaal van gemaakt. Dit is echt een boek wat je gelezen moet hebben.

    Annieke Verbeek Avatar Annieke Verbeek
    28-03-2018

    5 star review  In een dag uitgelezen.. �

    Esmiralda Hoogendoorn Avatar Esmiralda Hoogendoorn
    23-03-2018

    5 star review  

    Nicoline Schipper Avatar Nicoline Schipper
    21-03-2018

    5 star review  Je boek gekocht op de huishoudbeurs....gewoon in een vloek en een zucht de ruim 500 pagina`s uitgelezen.....kreeg er geen genoeg van!!! Hoop op een snel vervolg!! �

    Nancy William Van Schijndel-vd Abbeelen Avatar Nancy William Van Schijndel-vd Abbeelen
    07-03-2018

    5 star review  Een heerlijk boek in ander halve dag uitgelezen.

    Patricia Welters Avatar Patricia Welters
    06-03-2018

    5 star review  Jeetje Harita, wat een ontzettend spannend boek! Het verhaal heeft mij vanaf de eerste tot de laatste pagina geboeid! Ik kijk erg uit naar een nieuw verhaal van jouw hand! :- ) Een kleine tip (niets ten nadele van jouw verhaal en boek), maar een aantal situaties waren wat voorspelbaar. Misschien leuk om een volgend verhaal iets mysterieuzer te maken... ;- )

    Ellis Goudriaan Avatar Ellis Goudriaan
    04-03-2018

    5 star review  Helemaal blij dat ze het boek wilde opsturen richting België.. Gisteren ontvangen en nu al uit! Dat zegt al genoeg denk ik wauw ik kon het niet weg leggen... Telkens wil je verder lezen om te weten wat er nu weer zal gebeuren! Spannend en vooral een mooi einde. TOP!!

    Colinda Devolder Avatar Colinda Devolder
    02-03-2018

    5 star review  Lieve harita Wat een geweldig mooi boek!!! Hij is van begin tot eind boeiend en zorgt er voor dat je het boek met moeite kan wegleggen zodat je hem wel hem in 1 adem uit moet lezen!!! Wat mij betreft zouden ze van jou boek ook een verfilming moeten maken!!! Ga vooral door met schrijven! 1 fan heb je al!!! Liefs dieneke roodakker

    Dieneke En Jan Roodakker Avatar Dieneke En Jan Roodakker
    28-02-2018

    5 star review  Afgelopen zondag op de huishoudbeurs jouw boek gekocht, ben maandagavond laat begonnen dinsdag moest ik hoe dan ook verder lezen. Binnen andere halve dag helemaal uitgelezen. Ik kon niet stoppen met lezen. Het is echt een super boek. Kan niet wachten tot er een volgend boek van je komt.

    Wendy Ouwehand Avatar Wendy Ouwehand
    28-02-2018

    5 star review  Wat een geweldig boek om te lezen. Ik heb hem in twee dagen uitgelezen. Zie uit naar je volgende boek !

    Marjan Mosselman Avatar Marjan Mosselman
    25-02-2018

    5 star review  Lieve Harita, Ik ontzettend genoten van je prachtige boek. Ik heb het dinsdag gekocht bij op de huishoudbeurs en het is nu al uit. Ga zo door, ik hoop dat je nog eens een boek schrijft. Lieve groetjes Chantal

    Chantal Van De Goor Maurits Avatar Chantal Van De Goor Maurits
    23-02-2018

    5 star review  Nou mensen geloof me. Een Aanrader.Het begin was voor mij een beetje van "ja vind ik het wel wat, "het was voor mij al weer lang geleden dat ik iets gelezen had, de rust er niet voor waarschijnlijk. Dus ik begon er eigenlijk aan zo van nog een paar bladzijdes lezen voor het slapen gaan, wie weet . Maar OMG ! als het dan pakt dan houd het je vast tot het einde, kon hem niet meer weg leggen! !!geweldig boek, echt je vind er alles in!!echt een aanrader! !! Een mooi en heftig boek! !! Top Harita,petje af�

    Maria Consent Avatar Maria Consent
    21-02-2018

    5 star review  Super...kon het boek niet neerleggen.

    Katja Gosma Avatar Katja Gosma
    09-02-2018